2.6.2019

Viiman ensimmäinen päivä

Eilen vihdoin saimme tämän pienen näätälapsen kotiin <3

Menimme Viima hakemaan sovitusti klo 14, ensin juttelimme hieman ja täytimme sekä allekirjoitimme Viiman paperit. Sen jälkeen oli aika suunnata hakemaan Viima <3
voi miten paljon pieni oli kasvanut siinä vajaassa kahdessa viikossa mitä oli siitä kun sen viimeksi näimme! Viimasta oli tullut valtavan iso poika :) Myös turkki oli muuttunut jo vähän, vaikka vauvapörröä vielä onkin selvästi havaittavissa :)
Saimme mukaamme myös kasvattajan kautta ostetun kanin (siis Viiman ruoaksi).  Pentu kuljetusboxiin ja kani kylmälaukkuun ja auton nokka kohti kotia.

Kotona laitoimme kuljetuslaatikon olohuoneeseen ja päästimme Viiman tutkimaan asuntoa. Koko kämppä käytiinkin tarkasti läpi ja sen jälkeen simahdettiin keskelle olohuoneen lattiaa nukkumaan


Kasvattaja hieman varoitteli, että Viima saattaa olla väsynyt kotona, kun aamulla oli kasvattajan luona käynyt jo kaksi pentujen hakijaa ennen meitä, joten tapahtumaa ja uusia ihmisiä oli freteille jo sille päivälle riittänyt.
Viima ottikin mielestäni melko rauhallisesti, ensimmäisen tutkimusretken jälkeen se veteli 3h unet ja sen jälkeen jaksettiin leikkiä vain ihan lyhyesti ennen kuin Viima palasi  nukkumaan.

Viima otti häkin hyvin vastaan, laitoimme häkkiin samana tyynyn joka oli kuljetuskopassa kun haimme Viiman. Tämän tyynyn Viima onkin nyt ottanut nukkumapaikakseen. Häkin ovi on auki kun olemme kotona, ja Viima kipuaa häkkiin aina nukkumaan kun alkaa väsyttää :). Ensimmäinen yökin meni hyvin, ei itkua, ei piippailua, ei edes häkin kaltereiden ryskyttämistä.

Aamupalaksi Viima sai hiiren ja siitä popsittiinkin hieman yli puolet yhdeltä istumalta.
Yksi lempikätköpaikkakin on selvinnyt jo, jos näin lyhyen ajan perustella voi vielä mitään sanoa. Akvaarion ja kirjahyllyn välissä on juuri sopiva fretin mentävä kolo, sinne on kiva jemmata lelut ja vähän evästä <3.

Vessalaatikoiden käyttö on ollut vielä vähän.. Vaihtelevaa. parit pissat ja kakat on laatikkoon tullut, mutta on niitä löytynyt muualtakin. No, tämäkin korjaantunee ajan kanssa ja harjoittelulla :)
Puremista ei ole ollut, tai ei niin kovaa että siihen tarvitsisi puuttua, lelun kanssa painissa saattaa hyökätä käteen/jalkaan kiinni, kun innostuu, mutta päästää heti irti kun tajuaa että "eihän tää ollutkaan se mun saalis".

Kaiken kaikkiaan siis tämä ensimmäinen vuorokausi on mennyt hyvin ja ollut sellaista kuin odotimmekin, nyt siis odotamme innolla millainen persoona meidän omasta rakkaasta kehittyy 💖.

kuvia oli vielä vähän, mutta lupaan että niitä on tulossa lisää, kuten myös tarkempia ja parempia kuulumisia ensi viikon aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti