17.6.2019

Milo kävi treffeillä

Jo aiemmin blogissa muutaman kerran vieraillut You Little Thief:n Milo kävi taas vierailulla :) ❤ tällä kertaa palvelusväki mukanaan.

Aamulla me valmistauduimme Milon vierailuun mm. teippaamalla kaikkien kaappien ovet kiinni, ettei Miloa tarvitse kaivella esiin kaapeista, ja ettei Milo puolestaan opeta Viimaa avaamaan kaappeja 😂😋

Kun Milo huoltojoukkoineen saapui, tapasimme ensin ulkona, jotta Viima ja Milo saavat haistella puolueettomalla maaperällä.
Molemmat pojat olivat valjaissa ja flexissä ja haistelevat toisiaan nätisti. Tosin Miloa kiinnosti ympäristö enemmän kuin vieressä tuouhottava pikkunäätä :D. Viitisen minuuttia seurasimme menoa ulkona kun päätimme jo siirtyä sisälle.
Sisällä päästimme molemmat fretit vapaaksi ja kaikki sujuikin ihan hyvin.

Vuorotellen sekä painittiin että lähdettiin tutkimusmatkoille. Viima meni kiinteästi perässä sinne minne Milokin :D. Viima osoittautui myös varsin rohkeaksi pennuksi, se lähti heti Milon mukaan ja kävi päälle, laittoi painiksi.
Viima osasi myös käyttätyä melko hyvin ja olla purematta ihmisväkeä :). Meidän Viimalla riiti virtaa vaikka kuinka, ja Milo puolestaan alkoi väsyä.. Joten jossain vaiheessa kahvinjuonnin lomassa laitettiin Milo kuljetusboxiinsa jatkamaan unia ja Viima jatkoi meidän ihmisten kiusaamista :D

Kuvia koetimme ottaa.. Mutta otappa tuosta 10vkon ikäisestä pennusta kuvia, kun se ei pysy paikoillaan nanosekuntia kauempaa.. Kaikissa kuvissa näkyi vain ruskeanmusta viiva menossa johonkin 😁😂.
seuraava video on You Little thief:n kuvaama, ja kutakuinkin ainoa julkaisukelpoinen kuvallinen todiste eilisestä kohtaamisesta, joten luvalla jaetaan tämä video myös täällä :D.

 


Milon isäntäväki oli ihana ja toi meille sekä merilevää, että oluthiivaa. Nyt niitä sitten riittääkin  lisäravinteita hieman pidemmäksi aikaa yhden näädän käyttöön :D .
Heillä oli myös jopa pieni keittiövaaka mukanaan ja niinpä saimme punnittua meidän minihirviön, meidän vaaka kun on vieläkin ostamatta.
Muutama yrityksen jälkeen saimme ainakin melko
 lähellä olevan painon.. 1010-1020g suurinpiirtein. Pojalle on siis tullut painoa n. 150g/vko. Aika hurja määrä :O Mutta kyllä sen kasvun tuosta pikkuapinasta myös huomaa ihan käsitellessä. Ja järjettömästä ruokamäärästä... Tänä aamuna viima sai ison hiiren, ja 3-4h kuluttua siitä poika norkui kupilla nälkäisen näköisenä... Lisäähän sinne siis oli laitettava :)  tällä kertaa kuppiin sujaht sitten jauhelihaa ja illalla vielä iltapalaksi kanankauloja.

Viima antoi käsitellä itseään tosi nätisti, yhtään kunnon puraisua ei tainnut Viima saada aikaan. Tähän toki varmasti vaikutti hieman se, että käsitteliijöillä on varmat ja tottuneet otteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti