30.5.2019

Viimeisiä viedään

Viimeisiä viedään ennen kuin pentu saapuu 💕😍.
Nyt on kasvattajan kanssa sovittu siis hakuajankohdaksi lauantain alkuiltapäivä :).

Keskiviikkona kävimme hakemassa varaamani hiiret, eli 10x n.40g

Jostain syystä tämä vessalaatikoiden hankinta on vain unohtunut ja venynyt niin että jäi näinkin viime päiviin, kun vasta tänään suuntasimme laatikoita ostamaan. No, muuta haittaa siitä ei ollut kuin se, että emme saaneet haluamamme värisiä laatikoita.. 😁.

Eli niinhän siinä kävi, että niitä pelkäämiäni vaaleanpunaisia vessalaatikoitahan meidän piti ottaa.
Tokmannin hyllyssä oli siis vain yksi valkoinen vessalaatikko ja kolme vaaleanpunaista jäljellä.
Päätimme J:n kanssa ostaa ne kaikki, nyt kotoa löytyy siis yhteensä kuusi vessalaatikkoa.
Halutessamme olisimme voineet lähteä naapurikaupunkiin etsimään lisää valkoisia tai niitä turkooseja vessalaatikoita. Mutta ihan niin viitseliäitä emme olleet :D
Piti napata samalla mukaan myös puupellettisäkki, mutta oman paikkakunnan rautakauppa olikin kiinni, koska on helatorstai. Säkin hankinta jää siis perjantaisen kauppareissun yhteyteen :)

Tämän päivän puuhana on ollut mm. Vessalaatikoille sopivien paikkojen etsintä, paikat toki voivat muuttua sen mukaan, minkä arvon näätäherra katsoo olevan hyvä paikka vessaksi 😂😜 .
Yksi vessoista on sijoitettu akvaarion jalustan lecasoraharkkojen väliin, sen lisäksi olohuoneessa on toinenkin vessalaatikko, eteisessä yksi, makuuhuoneessa yksi, keittiössä yksi ja keittiössä olevassa häkissä on kulma-wc. Luulisi näillä pääsevän alkuun. Tarvittaessa ostetaan lisää vessalaatikoita tai sijoitetaan pissa-alustoja kriittisiin paikkoihin.


Myös sohva on saanut kyytiä tänään, siitä irrotettiin jalat. Nyt ei enää fretti mahdu sohvan alle.
Meillä mennään nyt siis jatkossa sohvan kanssa hieman tälläisen itämaiseen tyyliin, melko matalalla :D.
Onneksi ero ei ole kovin hurja, sohvassamme kun oli muutenkin vain noin 2-2,5cm korkuiset jalat, eli ei kovin korkeat.
Luultavasti Viiman kasvaessa testaamme josko laittaisimme sohvaan jalat takasin, mutta katsellaan sitä vaihetta sitten muutaman kuukauden päästä.

Kyllä tämä odotus vain tiivistyy mitä lähemmäs mennään. Mä varmaan alan kohta jännityksessäni laskea tunteja, en enää päiviä..❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti