7.5.2019

Pentujen nimet julki

Kasvattaja julkaisi viime viikolla pentujen viralliset nimet ja ne ovat:
Tytöt:
Pickpocket's Cinderpelt
Pickpocket’s Brightheart
Pickpocket’s Briarlight
Pickpocket’s Ivypool
Pickpocket’s Sorreltail
Pickpocket’s Willowshine


pojat:
Pickpocket’s Firestar
Pickpocket’s Brackenfur

Tässä tämä pentukuume pahenee vain päivä päivältä.. Eikä asiaa helpota lainkaan esim: lukea miten muutkin odottavat pentua kotiin ja nuo vauvakuvat ❤🙈.

Viikonloppuna aloitimme myös operaation "syö pakastin tyhjäksi". Tässä olisi nyt sinne 15.5 asti aikaa saada pakastinta tyhjemmäksi. Ensi viikon alussa olisi tarkoitus tilata pakasteruoat ja sulattaa pakastin vielä ennen ruokien tuloa. Lempimuonan kautta ruoat saapuvat kätevästi kotiovelle kuljettujana :)
Ennen pakasteiden saapumista on vielä hankittava lisää pakastepusseja, jotta saa esim. kaulat pussitettu ja ostettava uusi keittiövaaka. Keittiöva'alla tulee olemaan käyttöä sekä Viima punnitsemisessa että mahdollisesti ruokien punnitsemisessa.

Ensi viikolla suuntaamme varmaankin myös vessalaatikko- ja puupellettiostoksille.

Ja vähän vielä materiaalia pahentamaan mahdollista pentukuumetta: Pickpocket's Warrior-pentue, lyhyt instagram-video

3 kommenttia:

  1. You Little Thief, täällä on jo pentutreffit suunnitteilla muutamien ihmisten kesken :D XD joten, tervetuloa Milon kanssa mukaan, laitan sulle infoa kunhan asiat etenee sinne asti :)

    VastaaPoista
  2. Annospussit ovat kyllä todella käteviä, kun jaksaa nähdä heti sen vaivan, että jakaa ruuat sopiviin pusseihin. Helpottaa arjessa niin paljon, kun voi sitten vain nopeasti napata ruuat sulamaan, eikä tarvitse joka kerta ähistä könttään jäätyneiden ruokien kanssa.

    VastaaPoista
  3. Susanna
    Joo, Kanankaulat on jaettu nyt pusseihin joissa on n. 15-20 kpl:tta kauloja/pussi. Näistä saa aina napattua helposti sen pari sulamaan.
    samoin jauhelihat ja lohipötköt ajattelin sahata annospaloiksi ja laittaa samalla tavalla useamman palan pusseihin,josta on helppo ottaa aina yksi pala kerrallaan sulamaan :)

    VastaaPoista