16.5.2019

Pakastepalapeli

Eilinen aamu alkoi jo illan pakastekuorman valmistelu, eli haimme kaupasta pakastepusseja, tarralappuja ja tussin.

Myöhemmin sitten tosin huomasin, että hieman pienemmätkin pakastepussit olisivat riittäneet aivan mainiosti, nyt kun ostin peräti 3 litran pusseja.

Iltapäivä jatkui sitten pakastimen sulatuksella, viime kerrasta olikin kyllä ehkä jo hiukan liikaa aikaa.. 😁.
Hiustenkuivaajan avustuksella pakastin onneksi sulaa reilusti alle tunnissa ja homma saatiin siis hoidettua kohtuullisen nopeasti.

Tämä ei ole maksettu mainos :D mutta erittäin hyvää palvelua Lempimuonalta, sieltä tuli ensin aamulla viesti että "sinulle on tänään saapumassa lähetys" tms.
Ja sitten vielä illalla n. 30min ennen lähetyksen tuloa kotiovelle tuli viesti "tilaamasi tuotteet ovat perillä n. Klo 19.45".


<- Isommassa laatikossa on kanankauloja 10kg ja pienemmässä laatikossa on kaikki "pussitavara", lisäksi vielä nuo irrallaan tulleet broilerinjauhelihat.

Broilerin siipiä, broilerin sydämiä, jauhettua lohta,
broilerin kivipiiroja ja broilerin sisäelinpullat sekä
luutonta broilerinjauhelihaa.



Tuossa aiemmassa kuvassa olikin jo nämä jokanaisen taisteluvarustus kanankauloja vastaan ☺👷 .

Eli ruuvimeisseli ja vasara, idea pöllitty suoraan Päärynäeläimen blogista.
Jos en olisi nähnyt tai lukenut muiden blogeista miten nämä saa irti toisistaan, olisin ehkä lähtenyt tähän taistoon liian kevyin varustein, esim. pelkällä veitsellä.
Siinä touhussa olisi taatusti mennyt sekä hermot että aikaa.. Ja ehkä jopa se veitsi..
Nyt työ sujuikin ensimmäisen 15min jälkeen kohtuullisen rivakkaa tahtia, kun oppi hyvän tekniikan kaulojen irroitteluun.


Jauhelihapötköjen ja lohipötkön annoin olla 15-20min huoneen lämmössä sulamassa, tämän jälkeen se oli sellaista, että hyvällä terävällä veitsellä pötköt sai paloiteltua.
Itse paloittelin pötköt pyöreiksi kiekoiksi, ja nämä vielä keskeltä puoliksi, nyt yksi puolikas vastaa mielestäni noin yhtä sellaista valmista raakaruoka broilerpullaa. Nyt pussista on helppo napata aika oikea määrä paloja ja laittaa sulamaan :)



Pakastimemme näyttää nyt siis tältä.
Täynnä on, aivan viimeistä neliösenttiä myöden.
Meidän ihmisten pakasteille jäi nyt tuo alimmainen lokero :D .
Näidenkin sovitteluun paikalleen sai kyllä käyttää ihan riittävästi aikaa.
Onneksi tänään saimme 4-5 pussia näistä lähellä asuvan sukulaisen pakastimeen, näin saimme edes hieman enemmän tilaa meidän ihmistenkin pakasteille. Toki sitä mukaa kun näitä alkaa kulua Viiman saavuttua, haemme omamme pois viemästä tilaa sukulaisten pakastimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti