8.11.2019

Kuulumisia

Anteeksi pieni radiohiljaisuus, tässä on ollut olevinaan niin paljon muuta touhua. Nyt kuitenkin täällä taas, mitä meille siis kuuluu?
Hyvää, Viima kasvaa ja voimistuu, on kiltti ja ihana poju <3.

Btw, maanantaille ensi viikolla olen suunnitellut my day- kuvauspäivää, eli kuvaan mitä minä ja Viima puuhataan päivän aikana. Kuvat ilmestyvät tänne tiistain aikana kun ehdin ne latailla näkyviin :). Seuraa siis blogia :)

Mutta siis, tarkemmin niiin kuulumisiin.
Viimalla on alkanut kivekset kasvamaan nyt ihan selkeästi sekä turkki alkanut tuntua karkeammalta, etenkin jaloista ja kyljistä. Ilmeisesti siis hormonitoiminta alkaa vahvistua. Kohta saa siis ilmeisesti varailla lantitusaikaa.  Pojan persoonaan tämä ei ole vaikuttanut, ainakaan vielä.

Painoa Viimalla on melko tasan 2,5kg nyt. Iso poika, mutta muutama tuttu frettiharrastaja on Viimaa viime viikkoina nähnyt ja ainakin he olivat sitä mieltä, ettei poika ole lihava, aidosti vain isokokoinen.

Viiman aamujooga osa 1
Viiman aamujooga osa 2 

Pojasta on muotoutumassa oikein sylipulla ❤
Viima on alkanut viihtyä sylissä herättyään tai väsyneenä varsinkin, saattaa hyvinkin köllötellä sylissä rapsuteltavana 15-20min kerrallaan :).  Lisäksi Viima hakeutuu usein viereen nukkumaan sohvalla tai lattialla istuttaessa <3


<3

Jäähyboxista olemme myös luopuneet kokonaan, se on nyt makuuhuoneen peränurkassa, eikä sille ole ollut moneen viikkoon tarvettakaan :).  Nyt kun Viima ei enää pure ja uskoo kielltokin melko hienosti, olisi J:n kunnianhimoinen tavoite opettaa se olemaan purematta paljaitakaan varpaita :O . Sukalliset jalat Viima jättää jo 95% rauhaan täysin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti