11.9.2019

Muuttuva labyrintti


Viiman joka päiväinen, paras leikki ikinä, jos häneltä itseltään kysytään on "muuttuva labyrintti"

Eli siis sohvatyynyjen takana/alla/päällä/välissä/kaikkea mahdollista ryömiminen/pomppiminen/kaivaminen/jahtaaminen jnejne.. Sohva näyttää tältä, joka ikinen kerta viimeistään 10minuutin kuluttua siitä kun Viima herää :D.

Aluksi tosiaan koetimme kieltää sohvatyynejen takana hengailun ja möyrimisen..
Mutta eihän siitä mitään tullut, sen suhteen on siis luovutettu ja Viima saa peuhata tuolla luvan kanssa, niin kauan kunhan ei raavi sohvaa. Raapimisesta joutuu jäähylle :D ja tämänkin viima on oppinut melko hyvin jo.

Sohvatyynyt on onneksi nopea nostaa takaisin pystyyn, kunhan pieni näätäterminaattori nukahtaa taas jonnekin nurkkaan <3 .

Entäs muu kämppä?
Keittiöstä löytyy yleensä aina lihajemmoja.. (jei..!) viimeksi eilen löytyi kaksi päivää piiloteltu kanan siiven pala.. Huh sitä hajua!

Pikainen räpsäisy miltä olohuoneen lattia näyttää Viiman jäljiltä (ja löytyy kuvasta tarkkaan katsoen jopa se näädän pääkin), Viima aina hakee noita pahveja pahvinkeräyslaatikosta keittiöstä ja tykkää raahailla niitä ympäri kämppää :D


Fretti ei siis ehkä ole ihan sellaisen ihmisen valinta, jolle järjestys, siisteys ja tavaroiden pysyminen ojennuksessa on tärkeä asia.
Viimaakin levittää lelunsa ympäri kämppää vähintään 3-4 kertaa päivässä, ja yleensä niitä ei siinä välissä siivotakaan, korkeintaan potkitaan sen verran sivuun, ettei niihin kompastu kotona kulkiessa. Iltaisin heitellään lelut koriin olohoneeseen, josta seuraavana aamuna alkaa taas sama rumba 😂🙈❤.

Viima on hieman alkanut räknätä ruoan kanssa, tai tarkemmin kanansiipien kanssa, kaikki muu ruoka uppoaa hienosti edelleenkin, mutta kansiivet on vähän.. No, niitä vain piilotellaan ja haudotaan jemmoissa. Johtuneekohan luista, että jostain syystä nyt herra on päättänyt ettei niitä jaksa pilkkoa :D. No, mehän emme periksi anna vaan siipien tarjoaminen jatkuu edelleen, ehkä muutaman osaan pilkottuna. Eiköhän ne ajan kanssa ala maistua, toivottavasti.

Olemme muuten ilmoittautuneet ensimmäiseen näyttelyymmekin, mutta siitä enemmän vähän myöhemmin :).

1 kommentti:

  1. Haha, meilläkin iso sohva näyttää abaut aina tolta :D Yleensä kerran tai kaks päivässä jaksan järjestellä sohvatyynyt takasin paikoilleen, mutta yleensä ne on just noin, tai pitkin lattioita. Meilläkin lempileikki :D

    VastaaPoista