29.4.2019

Pennut 3vkoa

Inkan ja Roudan pennulle tuli 3vkoa täyteen. Hurja miten nopeasti ne alkavat näyttää freteiltä, sen sijaan että ovat pelkkiä karvaisia pötköjä :D

Kuva: Pickpocket's ferrets /
Inka & Routa -pojat 3vkoa

Kasvattajan kanssa oli puhetta että menemme katsomaan pentuja niiden silmien avauduttua. Fretin pennuilla silmät aukeavat n. 5vkon iässä, eli pari viikkoa tässä on vielä maltettava odottaa.
Sitä en vielä tiedä, saammeko jo silloin 5vkon paikkeilla tietää kumpi pojista on meidän Viima ja kumpi valitaan jalostukseen.

Tässä loppuviikon aikana olisi nyt tarkoitus saada paikattua se makuuhuoneen lipastossa ollut koiran muotoilema fretin kulkuaukko :D sekä tuumia eteenpäin kuumavesivaraajan vieressä olevan välin tukkimista. Molempien paikkaamiseen on jo hyvät suunnitelmat olemasssa, katsotaan miten käy.  Saatte kyllä kuvallisia todisteita (epä)onnistumisestani 😁.
Mies yrittää kovasti opetella nyt laittamaan avaimia eteiseen, ei olohuoneen sohvalle.. Ja minä koetan olla jättämättä sohvalle kaikkea "tarpeellista" pikkutavaraa.. Yhtä huonolla menestyksellä vielä molemmat :D . Muta kyllä se tästä :) uuden tavan muodostumiseen menee kuitenkin aina hetki.

Valjaat on myös tilattu, pitäisi vielä lähettää yksi mitta niiden tekijälle jotta hän pääsee niitä askartelemaan muun ruuhkan helpotettua. Ihan heti ei valjaita kannata kotiin odotella, hänellä oli kuulemma parin viikon jono, mutta valjaiden pitäisi kuitenkin helposti ehtiä siihen mennessä kotiin kun pentu on luovutusiässä :)
Viimalle tulee mustata valjaat, valkoisella nauhalla jossa batman-logoja.

Ensin luulin että zooplussan tilauksemme ehtisi alkuviikolla kotiin asti, mutta olin itse unohtanut koko vapun joka tulee tähän väliin ja vaikuttaa tietysti noihin kuljetuksiin ja postiin jakoon. Torstaina tai perjantaina viimeistään luulisin paketin olevan kotona, viikonlopun ainaka saattekin sitten tänne blogiin postauksen paketin sisällöstä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti