12.4.2019

Odotusta ja pienoinen pettymys

Odottamisen kamaluus ja ihanuus.
Viime viikonloppuna syntyi pentue josta meillä oli varaus, eli pickpockets:n <- klick pentue. Alkuviikosta saimme sitten kuulla, että siellä oli tosiaan vain kaksi urosta, ja molemmat varattuja. Ei siis vielä tästä pentueesta tullut meille poikaa.
Vaikka sen ymmärtää ja muistaa, että joka pentueeseen syntyy eri määrä molempia sukupuolia ja muistaa sen ettei se oma varaus siellä ole suinkaan ensimmäisenä... Silti se hetki kun saimme kuulla, ettei meille tällä kertaa riittänyt pentua, olihan se pienoinen pettymys.
No, tähän pettymykseen ei jäädä rypemään. Pentuja syntyy lisää ja seuraava poikue josta meillä on varaus, syntyy jo ensi viikolla, jännää aikaa siis edelleen ❤.

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä myös turussa ja samalla tehtyä hyvin pikainen visiitti toisen frettiharrastajan kotona. Kävin hakemassa etukäteen sopimiani ostoksia, hänelle tarpeettomaksi käyneitä frettitarvikkeita.


 Kaksi alinta, eli harmaa-valkoinen ja sinisävyinen ovat sellaisia isompia huopia.
Pingviinikuvioinen on unipussi, johon mä ajattelin tuunata kiinnitykset ja tehdä siitä riipparipussin :D. Tämä pingviini oli oma ehdoton suosikki <3. Tiikerikuvioinen on tavallinen riippari.

Minulla oli joku aavistus, että olen saattanut säilyttää koukkuja, joilla rottien riipparit oli häkkiin ripustettu. Hetki piti kaivella omia muistilokeroita ja toinen hetki vielä kaappeja.. Mutta sitten, löytyi!








Riippareiden ja huopien lisäksi ostin muutaman lelun.
Nämä rip Hide crincle-tyyppiset lelut ovat olleet meillä myös koirien suosiossa, ja olen myös huomannut somen kautta, että monet freitkin tuntuvat niistä tykkäävän, joten yksi sellainenkin lähti matkaan :)

Matkaan lähti myös tuollainen pehmoinen lelukuutio, johon fretti mahtuu vaikka kokonaan sisään, tai sinne voi kätevästi jemmailla tavaroita tai ruokaa :D.
Tuo punaruskea kettulelu on sellainen että sen häntä on kiinni kuminauhalla ja kun siitä vetää, hännässä olevasta ääninapista lähtee sellaista linnun laulua tms. Muistuttava lyhyt äänipätkä.



Tulevan näätälapsen tarvikekaappi näyttää tällä hetkellä tältä.
<--
Eli melko tyhjältä vielä :D. Toki, esim. harja, kynsileikkurit ja muuta pientä tarpeellista sälää on tällä hetkellä meillä koirien tarvikekoreissa, eikä esillä tässä. Lisäksi emme ole vieläkään
Ns. Uskaltaneet tehdä sitä tilausta zooplussalle jota käsittelin tuolla tekstissä joka koski fretin tarvikkeita. Kunhan se tilaus tehdään, meillä alkaakin olla kaikki tarvikkeet valmiina vessalaatikoita lukuunottamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti