29.4.2020

Kuulumisia

Aikaa on taas kulunut viime päivityksestä, pahoittelut siitä!
Täällä on kärsitty pienistä teknisistä ongelmista joiden takia blogin päivitystahti on hieman kärsinyt. Jospa nyt pääsisi taas normaaliin malliin tämän kanssa 😀.

Meille kuuluu siis  kaiken kaikkiaan hyvää.
Korona toki rajoittaa elämää, mutta niin se tekee nyt kaikilla, joten samassa veneessä ollaan.


Viime viikolla oli pieni paniikki-hetki taas.. viima sai illalla häkkiin kanin kylkiluita ja selkärankaa. Aamulla kun J tuli yövuorosta ja viima heräsi samaan aikaan, ja alkoi oksentaa. Viima oksensi noin 5-6 kertaa, sitten pääsin katsomaan sen kurkkuun.. Eikä!! Luu..

Mä aloin googlata koska eläinlääkärit aukeaa..  Vielä oli tosin liian aikaista edes soittaa, mutta oli tiedossa jo valmiiksi.
Viima oksensi vielä pari kertaa. Ja HUH!! Onneksi J huikkasi ”nyt se taisi saada sen pois" ja kyllä! Häkin pohjalla oli noin 1cm mittainen pala kanin kylkiluuta.       


Kylläpä taas säikäytti!
Viikonloppu meni sitten pelkällä jauhelihallda ja muulla luuttomalla lihalla, ettei kurkkuun satu ja saa parantua rauhassa. Jauhelihamössö onneksi upposi todella hyvin, ei tuntunut kurkku vaivaavan.

Muuten täällä on sujunut kaikki hyvin, mitä nyt mäkin intoilen tästä M:n ja H:n frettivauvasta :D edelleen vaihdellaan M:n kanssa viestejä melkein päivittäin. Saattaa olla, että mä vielä varastan sen pikkuriiviön joskus kun hän pääsee kasvattajalta kotiin.
Ei vaan, pääsen varmasti tapaamaan tätä pukkuista leikkitreffien parissa jne. tulevaisuudessa😍

Meidän piti tilata ruokaa Viimalle ja sain päähäni kysyä, haluavatko ja uskaltavatko M ja H mukaan tilaukseen kun pentu on vasta hiukan yli viikon ikäinen. Eilen sitten lähti kimppatilaus siis vauhtiraksulle (nyt kun heillä on kotiinkuljetus!!).

Tulossa olisi mm:
10kg kauloja
Siipiä
Jauhelihaa
Kivipiiraa
Sydämiä
Broilerin rasvaa
Tipuja
Broilerin palalihaa
Sisäelinpullia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti