20.3.2020

Frettiesittely Hyvinkäällä

Olimme you little thief-blogin porukan kanssa Hyvinkään Faunattaressa sunnuntaina 8.3. Klon12-16 esittelemässä frettejä.
You little thief:n tiimi oli ihanana tulostanut ja laminoinut seuraavat kyltit meille molemmille:

Klikkaa kuva suuremmaksi niin teksti näkyy ;)

Ovat varsin näppäriä, jäävät varmasti meille vakituiseen käyttöön esittelyissä ja tarpeen mukaan näyttelyissä. Vaikka näyttelyissä harvemmin on ns. Ulkopuolista porukkaa joka ei tietäisi sitä että kädet on desinfioitava kun käsittelee jonkun muun eläimiä. Paikalle saapuminen meni vähän tiukalle mutta 11.50 aitaukset oli pystyssä ja fretit aitauksessa. Aitausten edessä meillä oli pieni pöytä, jossa oli käsidesit esillä ja frettiliiton tulostettuja esitteitä. Porukkaa alkoikin heti valua sisään kellon tullessa 12. Ihmisiä riitti melko tasaisen virtana, niin ettei suurempia ruuhkia syntynyt, joka on tietysti kätevää siksi että silloin me esittelijät ehdimme paremmin huomioida ja kuunnella jokaista kävijää.
Paikalla kävi myös muutama freteistä selkeästi enemmän selvää ottanut tai frettiä harkitseva pariskunta/ihminen. Muutama heistä kävi paikalla pariinkin kertaan 😗. Näiden ihmisten kanssa on aina mukava jutella ja heiltä saa myös vähän haastavampia kysymyksiä jne. 

"Milo" - Asser Hunter's Mannerheim 

Meillä oli suunnitelmissa kysyä tälle keväälle muutama muukin fretti-esittely tässä Hyvinkää-Hämeenlinna välillä eläinkaupoissa, mutta koska korona iski voimalla.. (tämän esittelyn aikaan suomessa oli vasta muutamia tapauksia). Katsellaan sitten syksymmällä näitä esittelyasioita uusiksi.

Kiitos kaikille kävijöille ja eritoten you little thief:n porukalle seurasta ja mukaan innostamisseta, otetaan uusiksi kun mahdollista 😍
Eräs pariskunta joka oli hyvinkään frettiesittelyssä ja jonka kanssa vaihdoin kuulumisia myös myöhemmin fb:n kautta, kävi meillä viime viikolla tutustumassa Viimaan.

Oli mukavaa saada jutella nyt paremmin ja syvemmin aiheesta ja hekin näkivät fretin enemmän ”luonnollissa" tilassa, kuin se kooma-olo jossa näädät loppupäivstä esittelyssä olivat.
Viima osasi jopa käyttäytyä melko hyvin, pari pientä näykkäisyä he taisivat saada, mutta muuten Viima oli oikein nätisti, 1,5h juoksemisen jälkeen Viima jopa nukahti molepien vieraidemme syliin hetkeksi 😊. 

On ollut aivan ihanaa olla mukana seuraamassa tämän pariskunnan fretin hankintaa, olemmekin nyt viestitellet lähes päivittäin. On ihanaa olla mukana siinä fiiliksessä, mitä muistaa itse kokeneensa viime keväänä kun odotimme tietoa Viimasta, odotusta ja jännitystä on ilmassa 😊❤️. 

2 kommenttia:

  1. Esittelypäivät on aina kauheen mukavia jos porukkaa ja kiinnostuneita riittää :) aikakin menee kauheen nopeesti. Toisin kun esim näyttelyissä 😂 otetaan uusiksi sit kun tauti alkaa hiipua ! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, paljon nopeammin aika kuluu kyllä kuin näyttelyssä, mutta juuri siksi että on tekemistä koko ajan :). Palataan asiaan 👍😊

    VastaaPoista