6.2.2020

Flunssakuulumiset

Nyt alkaa olla sekä Viima että me ihmiset kunnossa.
Tiistaina kävimme Viiman kanssa vielä uudelleen Linnunmäellä lääkärissä, tarkistuskäynti ja vielä pitkävaikutteinen antibioottipiikki. Kaikki oli siis ok Viimalla, lämpö ok ja keuhkoista ei kuulunut mitään erikoista.
Tänään söimme kotona viimeiset antibiotit.

Poika on muutenkin nyt ihan eri näätä kuin sairaana, ihanaa saada tuo "karvainen varjo" takaisin ❤😍.
Kipeänä ollessaan pidimme Viimaa viime viikolla ihan tietoisesti häkissä jonkun verran, ettei poika rasittaisi itseään leikkimällä ja puuhailemalla. Loppuviikkoa kohti vapaana oloajat piteni ja viikonloppuna poika sai jo vipeltää koko päivän vapaana normaaliin tapaansa.
Tuntuu että nyt pojalta on tavallistakin enemmän virtaa kaikkeen rasittavan ihmisiä häiritsevään touhuiluun 😆😒😄. Mutta niinhän se kuuluukin, ja siitäkin huolimatta että joskus itsellä menee hermot, on ihanaa saada puuhakas näätää takaisin :) .

Viiman kanssa emme ole vieläkään päässeet mummolareissulle, vaikka sitä tuossa hehkutimme, kun saimme haettua sen uuden matka-aitauksen. Äidilläni on perussairaus jonka takia pienetkin flunssat tai muut taudit voivat olla jopa kohtalokkaita. Niinpä reissua mummolaan on siirretty, kunnes me olemme 100%:n terveitä. 
Kuvamateriaalia ja kertomusta mummolareissusta on kyllä tulossa siis, jospa helmikuun aikana pääsisimme vierailemaan vihdoin <3.

Näyttely on nyt sitten ensimmäinen varsinainen testi aitaukselle, kotona olemme harjoitelleet aitauksessa oloa ja siihen tutustumista aina toisinaan, kovasti Viima siitä tykkää ja tutkii.

Ensi viikolla olisi tarkoitus kurkistaa täällä blogin puolella mitä kuuluu meidän ekaan näyttelyyn valmistautumiseen.. Jännää!

2 kommenttia:

  1. Ai teilläkin ollaan oltu kipeänä :/ Mäkin oon flunssassa ja jännitän, tarttuuko fretteihin..

    VastaaPoista
  2. Joo, flunssa iski kyllä meihin kaikkiin kerralla, silleen "lekalla päähän" xD :D Onneksi nyt niin Viima kuin me ihmisetkin ollaan jo terveitä.
    Toivottavasti te säästyttte ahkeralla käsidesin käytöllä frettien flunssalta, ja sulle pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista