4.8.2019

Pastakaivuri

Voihan kaivuuinto 🙈
Fretithän ovat innokkaita kaivajia, ei siinä mitään. Nyt alkaa meillä ihmisillä mennä hermot siihen, että vessalaatikoita kaivetaan kaikki puupelletit lattialle..
Onneksi Viima ei sentään kaiva niitä laatikoita joita käyttää tarpeiden tekemiseen, mutta koska meillä on vielä tarjolla muutama ylimääräinen laatikko (joita viima ei koskaan käyttänyt..) niin ne ovat hänen mielestään tarkoitettu kaivamiseen, tietysti!
 Asialle oli siis koetettava tehdä jotain.

Kauppalistaan sujahti siis loppuviikolla viesti "makaronia"

En tiedä, oliko virhe ostaa näin pientä makaronia.. Aluksi tarkkailin siis kovasti kun Viima kaiveli laatikossaan, koska joka ikinen kerta sain sen kiinni suu täynnä kuivaa makaronia, jotka kyllä sylki samantien pois, eli onneksi syöminen ei näyttänyt kiinnostavan. Mutta silti olen hieman huolissani että jos makaronia tarttuu vaikka kurkkuun ja alkaa siellä turvota tms.
Mutta nyt kun laatikko on muutaman päivän ollut käytössä, on into niiden suuhun ottamiseen selvästi vähentynyt, ilmeisesti näätälapsi on huomannut, etteivät ne maistu niin kovin hyvältä :P

Kotoa sattui löytymään Tuollainen sopiva muovilaatikko valmiiksi. Kansikin löytyi varaston perukoilta, vaikka se hieman olikin ns. ottanut osumaa kulmistaan. Mutta se hoitaa silti tehtävänsä, eli pitää makaronit sisällä Viiman intoutuessa kaivamaan kunnolla.

Vielä Viima ei ole lopettanut vessalaatikoiden kaivelua, enkä ehkä elättele edes toivetta, että se kokoaan loppuisi, se taitaisi fretin kanssa olla liian suuri haave 😁. Mutta jos edes suurin osa kaiveluinnosta suuntautuisi tuohon sallittuun laatikkoon, olisi tilanne jo paljon parempi, ainakin omistajan hermoja ajatellaan.


*Tässä oli video kaivuupuuhista*
joka ei toistaiseksi toimi.. Selvitellään asiaa ja toivotaan että alkuviikon aikana saan päivitettyä tänne toimivan videon.
Sillä aikaa, käykää kurkkaamassa eri kaivuuvideo täältä: Viiman instatili

Kaiken kaivamisen ja muun touhottamisen jälkeene Viima nukahti viereeni olohuoneen lattialle, rankka päivä pienellä näädällä <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti