17.7.2019

Remonttikuulumisia

Nyt alamme kohta päästä blogin kanssa normaaliin päivitystahtiin.
suurin osa keittiöremontista on urakoitu, välitilat keittiöstä on vielä laittamatta ja sokkeli puuttuu. Sokkelin puuttumisen takia emme vielä voi pitää Viimaa koko asunnossa vapaana, koska sokkelin kautta pääsisi mm. Seinän väliin jne. Nyt koetamme keksiä, miten saamme rajattua keittiön pois Viimalta, jotta hän voisi olla muussa asunnossa vapaana. Keittiömme ei siis ole varsinainen avokeittiö, mutta keittiön ja olohuoneen välinen oviaukko on iso (n. 120cm leveä) eikä siinä ole ovea lainkaan.

Viimahan on siis asunut viimeiset 10päivää meidän makuuhuoneessa. Häkki on Viimalla sielläkin ollut auki lähes koko ajan. Yöksi Viima menee häkkiin, mutta yöt Viima nukkuu muutenkin rauhallisesti.
Koska Viimaa ei voi päästää koko asunnon alueelle vapaaksi.. Ja toki eläin kaipaa omistajansa seuraa mahdollisimman paljon.. Joten mitä tekee omistaja(t)?
Olemme siis joka ilta istuneet makuuhuoneessa ja katsomme tabletilta suoratoisto-ohjelmia ja leikimme samalla Viiman kanssa noin kahden tunnin ajan. Tämän lisäksi käymme päiväsaikaan viettämässä vuorotellen J:n kanssa lyhyempiä aikoja Viiman seurana.

Ennen..

Ja jälkeen..

Toinen puoli keittiöstä, jälkeen.

Nämä kuvat eivät nyt ole mitään sisustuslehti-kamaa :D. Remonttitarvikkeita, ruokia ja muita on esillä.. Mutta sellaista se remontin keskellä eläminen on, eikä tämä ole sisustusblogi, onneksi :D
Saatte kyllä sitten ihan kunnon kuvat, kun koko remppa on täysin valmis :)

Muuten täällä on elämä sujunut Viiman kanssa aivan normaalisti, poika kasvaa ja voimistuu joka päivä. Tällä hetkellä näykkiminen ja pureminen on vähäisintä mitä se on Viiman meillä ollessa ollut. Mutta kuten kasvattajamme totesi joukkorokotuksessa "saatte hetken hengähtää ennen uhmaikää"

Viima on oppinut viimeisen kahden viikon aikana uusia temppuja, mm. Kiipeämään sänkyyn, sekään ei siis ole enää frettivapaa alue :D
Viima opetteli myös kiipeämään kukkatelineenä toimimaan kolmihyllyisen metallipöydän päälle. Aamulla kesken keittiörempan havahduin siihen että makuuhuoneesta kuuluu kummaa kolinaa... Joulukaktus ja kultaköynnös olivat saaneet pientä pöllytystä tulevalta hortonomifretiltä :D Nyt metallipöytä nököttää yksinään tyhjänä makuuhuoneessa ja kukat ovat evakossa. Katsotaan mitä kukille, mahdollisesti ne amppelit :)

"Kato äiti! Mä pääsin!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti